Isnin, September 14, 2009

Selamat Hari Raya kepada rakan-rakan


Maaf Zahir dan Batin dari kami: BP Otai Blogger.

kepada semua rakan-rakan blogger yang sudi menjengok ke blog kami. Segala kesilapan harap dimaaf, kepada blogger BP tu,kalau balik ke BP sudi-sudikanlah mampir ke teratak hamba. Kalau sudi, tampallah imej ini kat blog anda, kalau tak sudi, tak mengapa. Tak kisah.

SELAMAT HARI RAYA MAAF ZAHIR DAN BATIN.



10 ulasan:

lenz berkata...

wah..!dasat nih..! bruce lenz, zed the rock, amir the triple H and kunt the hogan...!

DrSam berkata...

dahsyat tag-team BP kali ni.

Salam hari lebaran. Maaf jika ada terkasar bahasa. Tahun ni balik raya ke BP kita.

maiyah berkata...

selamat hari raya.. wah sempoi gambar

amirhamzah64 berkata...

Selamat Hari Raya aidil fitri maaf zahir bathin daripada saya sekeluarga khas untuk pakcik dan keluarga di Mampan. Selamat menyambut hari kemenangan 1430H.

Caya la pakcik. Kad ada ummp.......
kreatif dan berinovasi......

Dee berkata...

selamat hari raya pakcik..maaf zahir batin..

J@J@ / Bini The Rock berkata...

hohohohoho!!!

Otai BP mmg ganazzz!!

Selamat hari Raya dan Maaf zahir Batin ye Cikgu spnjang saya jadi anak murid cikgu dulu kala smpi lah besar panjang ni....

Semoga cikgu dan keluarga berbahagia di Hari Lebaran nnt...

Maaf Zahir dan Batin!

Harap tertunailah utk beraya secara berkonvoi dgn geng2 otai raya nnt...

zedmagel berkata...

SALAM AIDILFITRI BRO KUNTONG,

SATU KAD UCAPAN YANG SANGAT GANAS DARI OTAI BP BLOGGERS.

MAAF ZAHIR BATHIN...HARAP SUDI DATANG KE RUUMAH SAYA...

KUNTONG berkata...

Lenz : gans pada pandangan, tpi lembut pada budibahasa.

DrSam: Tak lah dahsyat sangat DrSam, cuma xsyen aja. Balik BP konteks kita, boleh dta ke umah dan jumpa dgn kumpulan otai blogger BP. kita berborak sakan.

Maiyah : X le sempoi sangat, cuma stakat gambar aja.

KUNTONG berkata...

amiramzah64: sama-sama, saya pun begitu jua, minta halalkan semua yg termakan free kat warong tu.Kad..? Yang gansa yang no 3 le tu.

Dee: sama-sama Dee, PC pun begitu juga.

J@J@ : Kau hariraya ni kalau x dtg umah cikgu, siap kau...(kena beritau dulu)lepas hariraya saya nak balik kampung kat Bangladesh.

Zedmagel:Yang paling gansa ialah yang no. 2 tu.

Kau nak pi haji kena round umah kawan-kawan le...nnti aku anta kau kat lpngan trbang Senai.Jangan lupa "buah kelapa turkey"kau cari kat lapangan Kaabah, nnti jumpa le tu.

Hunny berkata...

Salam Wak,

Selamat hari raya maaf zahir dan batin :)