Selasa, Februari 16, 2010

Sudah lama tak update N3.


imej ini hanya hiasan sahaja

Ketika menjelajah blog kawan-kawan setelah tiada idea untuk membuat N3, saya dapati ramai diantaranya yang sudah lama tidak mengupdate blognya. Diantaranya yang sudah lama tidak membaharui blognya ialah:

Jaja - "Senyumanmu membawa kebahagian"
Nezaareef - "mahligai impian"
Gobress - " Sudut puisi"
Binanuar -"Mampanies"
Sukimpat -" Mukim4mukimku"
rondoayu - "rondoayu"
Jannahazwan - "Ceritera Azwan & Jannah"
UngkuNor - Karma
Divakampung - "Diva kampung"

dan banyak lagi yang tidak dapat saya nyatakan di sini.
Berkemungkinan mereka ini sibuk dengan tugas-tugas lain yang tidak mengizinkan untuk membuat entri, diharap mereka akan bangkit kembali dan terus menceriakan suasana agar kita terus berkaria dalam halaman ini.

Saya sendiri pun kekadang sudah kehabisan modal untuk membuat N3, dan ada ketikanya mempunyai idea yang banyak tetapi tidak punya waktu untuknya.

Semoga kita semua terus aktif dan bijak menggunakan ruang ini untuk sesuatu yang berfaedah dan dapat mengajak umat manusia ke jalan yang diberkati oleh Allah SWT.

ikhlas daripada:
Photobucket

9 ulasan:

maiyah berkata...

bz tu

zino berkata...

bila tak ada idea letak gambar je.. hehe

KUNTONG berkata...

Bila tak ada modal, pun boleh jadi modal. keh...keh....jangan copy dan paste orang punya dah ler.....dan jangan ngumpat orang pun JANGAN.Losa ( dosa) tau...

Dee berkata...

ntah2 bz berfb kot pk..hahaha..
moga mereka kembali berblogging spt biasa..

KUNTONG berkata...

Dee:
kadang2 bila boring dgn blg, pindah kat fb. plak. tapi fb , saya tak brapa minat lerrr, bingung.....banyak sangat ruang.

zedmagel berkata...

Salam Tuan,

Saya kira mereka kekurangan masa. Copy and paste juga boleh jika mendapat kebenaran penulis asalnya. Misalnya saya copy and paste karya saudara untuk tatapan follower saya. Itu tidak salah kan? Kita boleh berkongsi cerita dengan insan yang lain.

J@J@ / Bini The Rock berkata...

salam Cikgu,

tersentap bila nama saya disebut2 dlm blog ni..hahha

sedia maklum lah..saya sdg menghabiskan 'hari2 pantang saya' yg masih berbaki....karang klu saya menaip N3 dlm keadaan berpantang..takut merosakkan retina mata pulak...

hohohoho!! (blh terima tak alasan saya??)

InsyaAllah, ada kelapangan nnt saya berblogging semula. Buat masa ni saya berjinak2 dulu dgn komen2...nnt dah stabil, baru saya ber N3 yea!

salam dari saya

Jaja Bini The Rock

mademoiselle azieshakespeare berkata...

lama da rasa nye tak singgah kat blog pak kuntong... :)
masing2 pun da mula sibuk sekarang

zedmagel berkata...

Salam Jaja,

Jangan berentry dulu, nanti bentan pulak.