Khamis, Julai 30, 2009

wargatua وركتوا

السلام عليكم ورحمت الله وبركاته

Imaginasi seorang rakan tentang aktiviti-aktiviti di waktu malam bagi warga tua, walaupun dah nak sampai maghrib, tapi jangan ketinggalan zaman tentang ICT.
Perlu tahu serba sedikit, jangan buta huruf dahlah dan jangan sampai dikonon oleh anak-anak kita.



10 ulasan:

T.u.Y.a berkata...

salam PK..
jangan x caya tau..kdg2 warga2 emas skang lebih advance tentang dunia IT ni dr bebudak muda..
banyak kelebihan jika tau menggunakan kemudahan IT ni dengan betul..

maiyah berkata...

salam.. betul kata T.u.Y.a tu, warga emas skrg sama jer macam kite2.. hehe (perasan muda).

Leenoh berkata...

Salam.
Biar tua badan tapi mindanya segar, kata orang badannya tua, mindanya remaja purba, hahaha bergurau ya.

eiza in the house.. berkata...

salam pagi jumaat pakcik..

tau tak ubat sakit gg...

bagus la belajar pasal IT..
tak rugi..
siap ada yg lagi expert ttg IT dan blog memblog nie..
mcm pakcik la =)

zedmagel berkata...

Salam Bro Kuntong,

Tahniah lah...tak kira usia, dunia IT perlu diterokai. Bro pun tak le tua sangat, kalau muda pun buta IT buat apa.

Puisi anda sangat menarik untuk dihayati. menyayat kelbu...

KUNTONG berkata...

TUYA : Tak semua WM yang tahu tentang IT ni.

KUNTONG berkata...

maiyah : umur tua tapi minda mesti aktif. baru nampak bertenaga.

KUNTONG berkata...

Leenoh :

بثول اف يع اندا كتا كن أ لينوه.ميندا
مستي سلالو ايكتيف . كالو تيدق كيت اكن لمه دان لسو.

KUNTONG berkata...

Eiza :

ايزا, اوبت كيلا كيلا اياله تيدور.
ساي هاث تاهو سيكيت سيكيت سهاجز اوق لبه هندل دري ساي .

KUNTONG berkata...

سودارا زيد ماكل :

كلاف توا باثق سنتنث.