Selasa, Jun 23, 2009

otai bike club

walau dalam keadaan apapun, mulakan perjalanan ini dengan BISMILLAH dan doa naik kenderaan. dan disepanjang perjalanan berzikirlah kepada Allah.....swt. sampai waktu solat
berhenti dan bersolat berjemaah. biar apapun pandangan orang, tidak mengapa...asal kita bahagia.
maka beranganlah jadinya......(image permission from Lenz....dicopy dari blog "distortion" is it ok lenz ?)

oleh kerana tidak dapat "munya" dulu, kini dan selamanya, maka beranganlah orang tua tu dengan hanya dalam image di atas. dan akan tertubuh satu kelab moto maya yang diberi nama "otai bike club"
macam lenz...zedmagel....amirhamzah64....eiza in the house.....and others ?




9 ulasan:

eiza in the house.. berkata...

fulamak...naik moto besar la pulak..
nama eiza pun interframe gak eh..
alahai..walaaa2..
mcm dpt award oscar rasenya nie..
trimas pakcik..hehe :)

Leenoh berkata...

Salam Sdr.Kuntong.
Boleh tahan jugak. nampak gagah perkasa.
Dulu kita kerabat Bukit Besar dengan "Honda 175", masa tu motor tu berdengung la.

amirhamzah64 berkata...

hehehe......lebih gagah bergaya. Sayangnya tak pakai sarung tangan.......hehehe

rouslenz berkata...

ok,come on wak...

rondo-ayu berkata...

Pak kuntong: steadylah Pak Kuntong...macam M. Rajoli dalam iklan TV "kuatlah pulakkkkkk"

buah kelapa turkey berkata...

Pak Cik memang hebat...panggil saya kalau moto tu tumbang ya..jangan angkat sendiri..nnti....senak perut.

BINANUAR berkata...

memang betullah hebat. boleh tumpangkan teja dan rondoayu le....eiza pun boleh tu. naik tiga orang sekali...he...he....

gobress berkata...

Ok bro...boleh join kitaorang kmboi ke Mekah...(maybe one day untuk umrah).....

zedmagel berkata...

Bro Kuntong,

Memang hebat bergaya, tapi jangan naik seorang ajak eiza,lenz dan bro amirhamzah. Nanti boleh join Azmi Big Bikers dpd JB. Memang cun....