Isnin, Mei 18, 2009

pertemuan bloggers batu pahat

                                            sdr kuntong

Setelah sekian lama membuat temujanji, malam tadi  Ahad 17 Mei 2009 barulah dapat bertemu dengan sebahagian dari blogger-blogger Batu Pahat di BP walk.  Sambil "ngeteh" kita berbual-bual  dan berkenalan diantara satu sama lain, bertukar-tukar fikiran dan menceritakan pengalaman masing-masing. Selain dari itu, kita dapat berkenalan dengan penulis-penulis blog Batu Pahat ,membuka minda kita, dan yang  paling penting ialah kita dapat meningkatkan pengetahuan kita tentang aktiviti "blogging".

 Yang sama-sama "ngeteh" ialah    :-
      "segalanya mungkin"  -   sdr. amirhamzah64.
      "wahnuar "      - sdr kuntong.
      " distortion"     - sdr  ruoslenz.
      " taman dalam rumah"   - sdr zedmagel.

                                                         sdr amirhamzah64

                                                         sdr zedmagel

                                                                 sdr rouslenz

Semoga ramai lagi blogger Batu Pahat dapat bertemu dan sama-sama "ngeteh". Pertemuan mencari  dan menambah ilmu. 


13 ulasan:

amirhamzah64 berkata...

salam pakcik,

pertama kali mampir di blog pakcik ni. Lain kali boleh ngeteh lagi. Terkesima dengan blogger seperti pakcik yang tidak 'buta' IT. Malu orang muda yang tidak dapat menggunakan IT sebagai medium 'kehidupan'.

KUNTONG berkata...

sdr amirhamzah64: saya yang patut berterimakasih kpd anda kerana awak 'settle' tadi. ok Thank you.

rouslenz berkata...

he's really i'd say an 'OTAI'...!to all bros...we'll meet again..!

KUNTONG berkata...

Sdr amirhamzah64 n rouslenz:

selagi nadi berdenyut, hidup perlu diteruskan, hendak tak hendak kita kena lalui rona-rona hidup, manis atau pahit terpaksa kita rasai. kalau terlalu manis, kita kurangkan, kalau terlalu pahit, sama jua. Jadi hidup perlu sederhana beb.
Insaallah, bertemu lagi.

zedmagel berkata...

Bro Kuntong,

Tahniah le atas usaha bro, mampu mengumpulkan beberapa blogger BP. Dah kenal maka akan lebih mesra. Mungkin di masa hadapan dapat mendekatkan lebih ramai blogger di BP.

Minat dan kecenderungan kita berbeza, tetapi kita masih di medium yang sama sebagai blogger.

KUNTONG berkata...

Sdr Zedmagel :mudah2an. kita ngumpul bukan ngobrol kosong, tapi ngobrol yang penuh dengan ilmu dunio dan ngakhirat, betul x sdr amirhamzah64 dan rouslenz ? Lah kan ngono.

Dee berkata...

blogger lelaki je ke pak kuntong..napa x diajak anak buah..si neeza tu? hihihi..

KUNTONG berkata...

Dee :Semua boleh Dee, asal sudi, ini sebagai permulaan aja.

neezareef berkata...

wah..semua laki2 jek ke..awat x ajak anak buah kg mampan nih..ihiks...majuk ahh...


pakcik nk tanye..
nk anto borang sukarelawan tu kt sape?

KUNTONG berkata...

pada saya pun boleh, mlm ni ada meeting mengenaainya di umah saya. suruh areef datang.

faRahFatiHah berkata...

wah2....buat gathering tak jemput pun..17hb fara ada kat kg tau...tp knp semua lelaki..wahh segan la nak join

KUNTONG berkata...

farafatihah: dah banyak kali buat janji tpi x smpat,krna ada keje. jadi mlm tu saja masa yg ada, ok lah nnti bila u balik ke bp, kita buat gathering. bawalah blogger wanita.blogger neezareef sekg dgn Pak cik.

KUNTONG berkata...

Dee: neeza mmang se kpg, tpi jarang-jarang brtemu, di betul-betul sibuk dgn kerjayanya. saya lainlah dah nganggur. (ora ono kerjo).
he....he... ngomong jowo.