Ahad, Mac 08, 2009

Saya dah jawab.


Awards dari mimi:

Awards ini dari Cik mimi.blogspot.com.
Agak terlambat  menjawab kerana kesibukan, tapi jawab juga kerana kekawan maya:
 
[award.jpg]

Peraturan untuk menerima award ini ialah :

1. Copy badge "2008 Cute's 3logger Award" ini untuk diletakkan di blog anda..

2. Link/ceritakan kembali siapa yang memberi award ini kepada anda..

3. Setiap blogger mesti menyatakan 10 fakta/hobi diri sendiri sebelum memilih penerima award seterusnya.. (korang bagi 5 fakta & 5 hobi pon boleyy!)

4. Anda perlu memilih penerima award seterusnya dan menyatakan nama mereka di blog anda..

5. Jangan lupa melawat blog kawan anda dan meninggalkan komen yang menyatakan mereka telah di tag..


10 fakta tentang diri ini:

1.  Bapa kepada 5 orang anak dan suami kepada satu orang isteri saja.
2.  Sudah pun bersara dari kerja-kerja yang dipertanggungjawabkan oleh pihak berwajib.
3.  Meminati bidang sastera.
4.  Buat kerja kebajikan untuk masyarakat keliling.
5.  Dilahirkan sebelum merdeka, zaman betul-betul tengah susah.
6.  Anak tunggal dari seibu sebapa.
7.  Anak sulong dari adik beradik seibu.
8.  Pernah bertugas di utara selatan dan di pertengahan Malaysia Barat.
9.    Hari paling sedih ialah di hari kematian anak ke 3, ketika berumur 13 tahun akibat demam panas.
10.  Suka berkawan kepada yang suka, yang tak suka boleh blah. Tak kisah.

Sekarang award ini saya tujukan kepada:

1. Leenoh.  (kehidupan bersih)
2. Dee. (Dee)
3.Pj slamba.
4.Farha ( duniaku terukir di sini)
5. Lina Chan (Ceritera orang biasa)

Sekian Terima kasih.


 

6 ulasan:

ijechan berkata...

vividly stated!

Leenoh berkata...

Akan saya cuba jawab nanti . hehehe

zino berkata...

no.1, no.5, dan no.10 ada persamaan hehe

PJ selamba berkata...

nombor 9 tu tak dapat bayangkan...
pasti pahit untuk ditelan kan...
hehe
apapun, pj dah pernah kena tag ni dulu...jadi tak perlu jawab lah ye...
dan dlm tag tu, sebenarnya ada nama pak KUNTONG dgn pak leenoh...sebagai penerima award...
check sini:

http://selambapj.blogspot.com/2009/01/aku-menang-award.html

p/s: mekasih ye untuk award tu...nnt pj up nama pak kuntong kat list award sebelah kanan blog...hehe

besi berkata...

sastera? hmmm penulisan karya ke?
gud luck

Dee berkata...

kena ke? akan sy cuba ye..InsyaAllah..