Rabu, Mac 17, 2010

Ruang baru tengah laku:

Macam goreng pisang "Pisang tanduk"yang panas-panas.


Semuanya dah pindah berpindah ke FB. Dah ada kawan baru, FB tengah laku macam goreng pisang , pisang tanduk.

Kesian kat aku kesaorangan., kawan dah lari semuanya, tinggallah aku kesaorangan terkonteng-konteng, terbuai-buai, termangu-mangu, macam orang jual belacan yang tidak laku-laku. Dahlah baunya busuk, tapi aku sering ditanya bila sesuatu hidangan tidak dicampak dengan belacan.
Belacan...oh !belacan.

Belacan oh belacan, jual pun nak kena permit tau.


ikhlas daripada:
Pak Kuntong

5 ulasan:

maiyah berkata...

ada lagi, FB2 gak blog2 gak hehe

Balik Bukit, batu Pahat, Malaysia berkata...

Tak apalah PK, nnti kalau dah jemu, dia orang akan balik semula ke blog.

MSOM berkata...

Begitulah PK, kemajuan kini begitu pesat dan pantas,lepas ni entah apa pulak?

Jika 2,3 tahun lepas, seseorang itu ada sarjan IT, lalu dia tak ikut perkembangan yg berlaku, maka spt tertinggal pesawatlah jadinya.

MSOM berkata...

sarjan lah pulak, sarjana.

zedmagel berkata...

Salam Bro,

Awak punya FB lagi hebat daripada dia orang. Blog awak tetap maintain dengan pengikut yang setia..he..terutamanya beberapa kaki yang sedang memberikan pandangan disini...