Rabu, Oktober 07, 2009

Terima kasih sudi datang

& Tu dia &

Kepada blogger BP yang sudi datang, saya dan famili mengucapkan ribuan terima kasih yang tidak terhingga. Segala kekurangan saya mohon maaf. Dijadualkan pada mulanya pertemuan itu akan diadakan pada malam hari minggu, tetapi oleh kerana ada hal-hal lain yang telah berjadual, maka majlis itu diadakan pada malam itu. Anyway thanks to you all.

Temakasih daun keladi, lain tahun kita buat lagi:

1. Lenz

2. Amirhamzah64

3. Zedmgel.

4. Eiza

5. Jaja bin the rock.

6. Neezareef.

7. Ieyza

8. dan juga Mat the Kelicapman.

Neeza,Jaja,Eiza and Ieyza

suasana dimalam tersebut

16 ulasan:

♥Hernee Nazir♥ berkata...

wah bestnye..

Leenoh berkata...

Salam Kuntong.

Tahniah kerana perancangan aktiviti telah berjaya direalisasikan.

Kelihatan meriah sekali.

J@J@ / Bini The Rock berkata...

boleh saja panggil kami2 nih....

kami lagi suker..

maiyah berkata...

salam.. wah meriah :)

KUNTONG berkata...

Hernee Nazir:
Blog kamu x boleh tengok,X ada kunci.

KUNTONG berkata...

Leenoh : Alhamdulillah, semuanya brjalan lancar. Kalau u ada lgi seronok.

KUNTONG berkata...

Jaja: Thanks for coming.

KUNTONG berkata...

Maiyah : kalau u dekat, boleh le dtg sekali...tapi apakan daya.

atty's berkata...

salam pak kuntong.kan main meriah lagi..baguslah pakcik..buat majlis nie ,,leh saling kenal mengenali antara blogger bp..

kalo dkt ..saya dah join sekali..heheh..neeza pun ado nampaknya tuh .

lenz berkata...

terima kasih daun teh...lain kali blh ngeteh...ngeh2

neezareef berkata...

mekaseh daun keladi ya pakcik...lain kali call sy je sian pakcik smpai jmpt ke umah..nnti sy bg no phone ya..

farahfatihah berkata...

ruginye xdpt dtg =(

ikiqzana berkata...

meriah.. meriah.. nasib la jauh. klu x dh g umah dh.

zedmagel berkata...

Salam Bro Kuntong,

Tahniah berjaya menjayakan Majlis Malam Mesra blogger BP. Menu dan hidangan sangat sedap dan menarik. Rumah pun meriah.

Teruk le kak arah melayan kami. Kami sekeluarga tak lupa dengan layan mesra dan ikhlas dari tuan rumah. Tahun depan buat lagi yek?

Dee berkata...

tahniah di atas anjuran majlis..kalo dee dpt gi lg best..leh mkn byk2..ekekeke..

CuTeMiUt78 berkata...

salam singgah sini pak kuntong..
wah meriah je tgk..
maaf la tak dpt menghadirkan diri pada mlm tu.. kerana kita menghadiri majlis tahlil arwah biras kita yg meninggal baru2 ni..
takpe la.. lain kali insyallah kita bersua