Selasa, Mei 12, 2009

blank.....

hari ini  tak tahu kenapa, semuanya rasa tak kena.
beberapa kali nak buat entri, nak update, tapi semuanya gagal.
kemungkinan hari ini adalah hari yang " blank " bagi diri ini.
lantas saya paparkan photo yang dah diubahsuai.
harap maaf ! !
 

8 ulasan:

zaidi ali berkata...

Salam.
Saya pun selalu "blank" gak. Waktu "blank" ini lah elok melawat blog kenkawan dan beri komen, baru "blink"! Tui Tak?

Ungku Nor berkata...

takpe wak..dia suh wak rehat.
nanti2 datang la balik idea tu..hehehe.

DrSam berkata...

saya rasa ramai yang mengalami perasaan dan simptom tersebut. saya pun kekadang tu dapat juga simptom macam ni. tengah-tengah mengarang, ilham lenyap - tersentap 'flow' menulis. setuju cakap zaidi ali, masa dapat simptom ni, mungkin cara terbaik ialah menjenguk blog rakan-rakan berkongsi idea.

Wallahuaklam.

zedmagel berkata...

Bro Kuntong,

Blank perkara biasa untuk semua blogger, tetapi blogger berusia seperti saya bukan blank tetapi banyak blur dengan beberapa perkara yang ditulis oleh blogger lain.

Blur dan blank masalah kepada banyak blogger sedunia saya rasa.

Jika dah dapat nanti call. Delet komen saya yang ada hp tu ari. Tank U.

Ivy Metaga berkata...

kalo cam tu, jalan2 jengok blog2 kawan2 mst ada idea nanti hihi...

ngku berkata...

bwk2 g ngteh...

Prof Azie berkata...

betul tu, setuju dengan ulasan orang lain..kena gi jalan2 amik angin petang kot baru ada idea..hehe

neezareef berkata...

klu pakcik tade idea
pakcik kuar tgk pkok2 dpn umah pakcik tuh..
daun2 yg menjalar kt anjung tu dah naik cantik dah...
ayam2 dh bg mkn lom..kot2 ayam tu lapo tu pakcik jd blank..hehehe..